Εργαστήρι

Stasinos Wood

Το ξυλουργικό εργαστήριο του Στασινού Νικολάου βρίσκεται στην Άρτα εδώ και 41 χρόνια ασχολείται με τις ξυλουργικές εργασίες, έπιπλα ,κουφώματα & τις ειδικές κατασκευές, δημιουργώντας ξεχωριστές επιλογές για το σπίτι ή το κατάστημά σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, σας εγγυάται ξυλουργικές εργασίες με ποιότητα, συνέπεια στην παράδοση και στις λογικές τιμές.

Ζητούμενο της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη μας. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε για την καθημερινή ενίσχυση των ποικιλιών μας σε ευρωπαϊκά, αμερικάνικα και τροπικά ξύλα, παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις του κλάδου, επισκεπτόμαστε τις εκθέσεις ξυλείας και αναζητούμε όλες τις σύγχρονες και πρακτικές εφαρμογές του ξύλου στις απαιτήσεις του πελάτη.Η πολυετή ασχολία και αγάπη με το ξύλο, μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε το συγκεκριμένο ιστότοπο. Οι ξυλουργικές κατασκευές που έχουμε αναρτήσει έχουν φτιαχτεί από εμάς.Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί το «κλειδί» για την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.